Dette site bruger cookies

Vi bruger cookies til bl.a. statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookiepolitik.

Se vores cookiepolitik.

15.03.17

Boligselskaber anbefaler at fem højhuse i Brøndby Strand rives ned

De fire boligselskaber i Brøndby Strand Parkerne har igennem længere tid forsøgt at finde en løsning til at fjerne miljøgiften PCB fra fem af de ikoniske højhuse i Brøndby Strand. Det er desværre ikke lykkedes at finde en metode til at fjerne PCB, som er teknisk holdbar og økonomisk forsvarlig. På den baggrund har styregruppen for de fire boligselskaber i fællesskab i besluttet at indstille, at de fem 16-etagers højhuse i Brøndby Strand, der er forureneret med PCB, rives ned.

Brøndby Strand

Borgmester Kent Magelund udtaler i den forbindelse:

"Det betyder alt for mig, at Brøndby har gode og ordentlige boliger til alle borgere, hvor det er trygt at bo og lade sine børn vokse op. Derfor har jeg fuld forståelse for de overvejelser, som boligselskaberne har omkring nedrivning af en række højhuse i Brøndby Strand. Det er bestemt ikke en nem beslutning, som skal træffes, men det er helt afgørende for mig, at vi ikke går på kompromis med borgernes sundhed. Alle skal føle sig trygge i deres hjem. Nu handler det om at finde de bedste løsninger fremadrettet, særligt for de beboere, der bliver direkte berørt, men også for Brøndby Strand som helhed". 

Læs hele pressemeddelelsen som boligselskaberne har sendt ud: https://www.brondbystrand.dk/hp4-pcb-og-nedrivning/

Skrevet af Brøndby Kommune