Dette site bruger cookies

Vi bruger cookies til bl.a. statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookiepolitik.

Se vores cookiepolitik.

08.03.17

Nu åbner tilmeldingen til Rigtige Mænd Løbet i Brøndby

Sideløbende med, at DR snart sender en ny sæson af ”Rigtige Mænd”, kan man træne med i online-træningsfællesskabet Rigtige Mænd Sjakket. Så er man klar til Rigtige Mænd Løbet i Brøndby den 24. maj 2017 – ligesom man kan træne med den 14. marts på Brøndby Atletikstadion.

Borgmester Kent Magelund deltager i fællestræning op til Rigtige Mænd Løbet i Brøndby

Foto: Borgmester Kent Magelund snører også skoene og er med til fællestræning den 14. marts som optakt til Rigtige Mænd Løbet i Brøndby til maj.

Fra 1. marts 2017 kan man klikke sig ind på www.rigtigemaend.com og følge det træningsforløb, som fem nye håndværkere også snart udsættes for i DRs nye sæson af ”Rigtige Mænd”. Man kan ikke bare træne på rigtigemaend.com, man kan også tage styrkeprøver og finde holdkammerater. Træningen peger nemlig frem mod Rigtige Mænd Løbet som afvikles i en lang række kommuner, også Brøndby, onsdag den 24. maj kl. 19-21. Løbet bliver et forhindringsløb, man gennemfører i hold på 4-5 deltagere og som bl.a. tester deltagernes samarbejdsevner. Det bliver sjovt, uhøjtideligt og alle kan være med. Tilmeldingen til løbet er også netop åbnet den 1. marts.

Fællestræning med borgmesteren
Har man ikke en lille håndfuld ”rigtige mænd” i sin omgangskreds, der vil stille op med en til løbet den 24. maj i Brøndby, kan man søge efter holdkammerater på rigtigemaend.com eller finde nogle til den fællestræning, Brøndby inviterer alle til på atletikstadion tirsdag den 14. marts kl. 18.30-19.30.

”Jeg er glad for, at Brøndbyernes Idrætsforening og Atletikklubben Brøndby er gået med ind i arbejdet med at arrangere Rigtige Mænd Løbet i Brøndby og skabe en god og uhøjtidelig ramme om motion og fællesskab for alle typer mænd. Og selvfølgelig vil vi gerne gøre noget ekstra i Brøndby, så vi har valgt at arrangere en fællestræning op til løbet – her er både rigtige mænd og deres familier velkomne – hvor vi mødes og får pulsen op på fornøjelig vis. Her sørger vi også for, at man kan blive matchet med andre mænd, man kan stille op til løbet med, hvis man mangler holdkammerater,” forklarer borgmester i Brøndby, Kent Magelund, der selv trækker i træningstøjet og deltager i træningen på atletikbanen den 14. marts.

Deltagelse i fællestræningen på atletikstadion er for alle og er gratis. Man behøver ikke have konkrete planer om at deltage i Rigtige Mænd Løbet for at kunne deltage denne aften.

Rigtige Mænd-projektet er støttet af Nordea-fonden, samarbejdspartnerne er Dansk Firmaidrætsforbund, MakeitBee Production, DR1 og Syddansk Universitet.


Skrevet af Brøndby Kommune