Dette site bruger cookies

Vi bruger cookies til bl.a. statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookiepolitik.

Se vores cookiepolitik.

05.09.17

Cafemøder på Brøndby Rådhus

Brøndby Kommunes Erhvervs- og Virksomhedsservice afholder i efteråret 3 cafémøder for alle interesserede virksomheder.

Cafémøderne er sat i verden for at imødekomme virksomhederne med en mulighed for at stille spørgsmål, og samtidigt informere om de mange tilbud kommunen stiller til rådighed. Det første cafémøde blev afholdt i starten af september med stor succes under temaet 'Din dialog og fremtidige samarbejde med kommunen'. Der var spørgsmål til udviklingen af Kirkebjerg, de foreløbige planer for letbanen, Sportsbyen og Brøndby Strand og information om Brøndby Kommunes Erhvervs- og Virksomhedsservice.

Næste cafémøde afholdes torsdag den 5. oktober og har temaet 'Brøndby Kommune som din rekrutteringspartner'. Her vil du kunne få svar på spørgsmål om rekruttering og alle typer ansættelser. Den 16. november kan du komme til cafémøde og høre om kvalificering til offentligt udbud og indkøb.

Læs mere her og tilmeld dig hos erhvervskonsulent Eva Vejdik Gottlieb på erhvervsservice@brondby.dk og på telefon 4328 2168. 

Skrevet af Brøndby Kommune
Erhverv i Brøndby Kommune

Én indgang for erhvervslivet

Brøndby Erhvervsservice er din indgang til kommunen. Ring til 4328 2168 for information og vejledning.