Dette site bruger cookies

Vi bruger cookies til bl.a. statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookiepolitik.

Se vores cookiepolitik.

28.11.17

Nyt projekt vil matche BonusBedste med unge småbørnsfamilier

Med den nye BonusBedste-ordning håber Brøndby Kommune at kunne skabe en frugtbar relation mellem ældre, der har et overskud at give af og unge forældre, der er i en livssituation, hvor de har brug for støtte og en hånd med på vejen.

BonusBedsteordning kommer til Brøndby

Som ung forælder til små børn kan det være uoverskueligt at få hverdagen med uddannelse og familieliv til at hænge sammen – især hvis man er alene med sit barn. Samtidig går der ældre rundt med energi og overskud at give af. Derfor søsætter Brøndby Kommune nu det nye BonusBedste-projekt, hvor de to parter kan mødes. Med BonusBedste-indsatsen er tanken, at både den unge forælder og BonusBedsten kan være noget for hinanden. Unge med børn, som af forskellige årsager står i en sårbar relation, kan få mulighed for at få støtte af en ældre med en større livserfaring, og den ældre for en mulighed for at holde sig aktiv i relationen til ung familie.

Projektet er en udløber af, at man i jobcentret kan se, at unge forældre ofte har svært ved at kunne gennemføre en uddannelse. Gennem en relation til en stabil BonusBedste håber man at kunne udbygge den unges forældres netværk.

Informationsmøde for BonusBedster
Det næste informationsmøde for potentielle BonusBedster m/k finder sted onsdag den 31. januar 2018 kl 16.00-17.00 i Ulsøparken 1, Brøndby Strand. Vi serverer kaffe/te og kage.

Er du forhindret men interesseret, kan du kontakte koordinator Rikke Stougaard på tlf. 20 13 31 69 eller boligsocial familievejleder Lisbeth Ernager tlf: 6035 4690. 

Den nye indsats er udarbejdet i samarbejde med sundhedsplejen og Familiehusets ansatte. Helhedsplanens familievejleder samt kirkerne og Ældresagen Brøndby støtter op om projektet på forskellig vis.

Skrevet af Brøndby Kommune