Dette site bruger cookies

Vi bruger cookies til bl.a. statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookiepolitik.

Se vores cookiepolitik.

04.01.18

0. d og 0. c på Brøndby Strand Skole har vundet konkurrencen Børn på vej

Det blev to heldige 0. klasser fra Brøndby Strand Skole, der vandt konkurrencen i den landsdækkende kampagne ’Børn på vej’, som kommunerne, Rådet for Sikker Trafik og TrygFonden står bag.

O.d fra Brøndby Strand Skole vandt årets trafikkonkurrence

O.d fra Brøndby Strand Skole var de stolte vindere af trafikkonkurrencen og de kom hjem med 1.000 kroner til klassekassen 

I Brøndby Kommune skal alle børn være trafiksikre. Derfor satte kommunen i august plakater op ved alle skoler med budskabet ’Børn på vej’. Og af samme årsag har alle kommunens 0. klasseelever fået udleveret ’Min Trafikbog’ med opgaver om sikker trafik. 0. klasses lærerne har sendt klassens rigtige svar ind til den landsdækkende konkurrence ’Børn på vej’, som kommunerne i Danmark, Rådet for Sikker Trafik og TrygFonden står bag.

Nu har Brøndby Kommune fundet to vinderklasser ud af de i alt 10 deltagende klasser i Brøndby. 0.d fra Brøndby Strand Skole blev ved lodtrækning kåret som årets vindere i Brøndby og 0.c fra samme skole løb afsted med andenpladsen.

Begge klasser blev fejret med en tur i Brøndens biografsal, hvor der var smølfefilm og popcorn på programmet til glæde for de små trafikeksperter. Derudover fik 0.d – som konkurrencens lokale vinder – 1.000 kr. til klassekassen, som blev overrakt af Jane Krog, leder af skole og SFO-området i Brøndby Kommune.

”Jeg glæder mig over, at mange klasser deltog i år, for det er vigtigt, at de små trafikanter lærer om, hvordan man passer godt på sig selv og hinanden i trafikken. Vores små elever vil møde andre trafikkampagner, cyklistprøver mv. senere og løbende i deres skolegang, for trafiksikkerhed er et fokus, vi har op gennem hele skoletiden,” siger Jane Krog.

Hjælp til forældre om børn og trafik
Kampagnen ’Børn på vej’ sætter fokus på, at alle børn skal lære at blive sikre i trafikken. Små børn lærer trafik ved at øve sig mange gange sammen med deres forældre. Store børn skal ofte have gentaget, hvad de skal have fokus på i trafikken.

Fælles for alle børn er, at deres forældre er rollemodeller i trafikken. Det og meget andet kan forældre læse om på www.sikkertrafik.dk/forældre.

0.c fra Brøndby Strand Skole vandt andenpladsen i årets trafikkonkurrence 

0.c fra Brøndby Strand Skole vandt andenpladsen og fik dermed en tur i biografen med popcorn

Jane Krog fra Brøndby Kommune lykønsker vinderklasserne 

Jane Krog, leder af skole og SFO-området i Brøndby Kommune, lykønsker vinderklasserne og uddeler diplomer

Skrevet af Brøndby Kommune