Dette site bruger cookies

Vi bruger cookies til bl.a. statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookiepolitik.

Se vores cookiepolitik.

16.01.18

Cafemøder for virksomheder forår 2018

Brøndby Kommunes Erhvervs- og Virksomhedsservice afholder i foråret 3 cafémøder for alle interesserede virksomheder.

Cafémøderne er sat i verden for at imødekomme virksomhederne med en mulighed for at stille spørgsmål, og samtidigt informere om de mange tilbud kommunen stiller til rådighed. Det første cafémøde blev afholdt i starten af september 2017 med stor succes under temaet 'Din dialog og fremtidige samarbejde med kommunen'. Der var spørgsmål til udviklingen af Kirkebjerg, de foreløbige planer for letbanen, Sportsbyen og Brøndby Strand og information om Brøndby Kommunes Erhvervs- og Virksomhedsservice.
I oktober og november 2017 var der cafémøder med emnerne 'Rekruttering' og 'Udbud og Indkøb', og mange af de tilmeldte gav bagefter udtryk for, at de var meget glade for cafémøderne og muligheden for at komme og få svar på deres spørgsmål.

Næste række af cafémøder afholdes her i foråret 2018 og begynder torsdag den 1. februar og har atter temaet 'Din dialog og fremtidige samarbejde med kommunen'. Vi gentager emnerne fra den første række cafémøder og guider atter tilhørerne gennem udviklingen i Brøndby generelt samt information om, hvad Brøndbys Erhvervs- og Virksomhedsservice kan byde på. Sæt også kryds i kalenderen den 22. marts og den 19. april, hvor der vil være cafémøder om hhv. 'Rekruttering' og 'Udbud og Indkøb'.

Læs mere her og tilmeld dig hos erhvervskonsulent Eva Vejdik Gottlieb på erhvervsservice@brondby.dk og på telefon 4328 2168 senest dagen før.

Skrevet af Brøndby Kommune
Erhverv i Brøndby Kommune

Én indgang for erhvervslivet

Brøndby Erhvervsservice er din indgang til kommunen. Ring til 4328 2168 for information og vejledning.