Dette site bruger cookies

Vi bruger cookies til bl.a. statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookiepolitik.

Se vores cookiepolitik.

07.02.18

Brøndbys skoler får millioner til vedligeholdelse

I løbet af 2018 vil Brøndbys tre skoler løbende få udført vedligeholdelsesprojekter. Der er afsat næsten 10 mio. kr. til arbejdet.

Digital indsprøjtning til Brøndbys skoler

Foto: Brøndbyøster Skole

Brøndbys kommunalpolitikere har afsat adskillige millioner kroner til vedligeholdelse af byens tre folkeskoler i løbet af 2018. Det vil være forskelligt fra skole til skole, hvad der bliver udført.

Pt. er der planer om fortsat at renovere klasselokalerne på Brøndby Strand Skoles indskoling og på Brøndbyvester Skoles udskolingsafdeling. I Brøndby Strand Skoles udskoling vil et par gamle ovenlysvinduer blive udskiftet til nye og Brøndbyøster Skole kan se frem til renovering af tag og til, at skolens to sportssale får lakeret gulvene. Der vil desuden blive foretaget facaderenovering på både Brøndbyvester Skoles indskoling og Brøndby Strand Skoles indskoling. SFO’erne er også med i renoveringsplanerne og der er bl.a. afsat midler til facaderenovering på Kirkebjerg SFO. Man vil også starte på opsætning af skinnesystemer, så udsmykning af skolernes vægge bliver nemmere, da man her kan hænge billeder op uden at skulle bore i væggene.

Vedligeholdelsesarbejdet i løbet af 2018 vil fx også indebære malerarbejde og ny belysning. Planerne er dog med det forbehold, at de planlagte projekter kan ende med at blive skudt til senere, hvis der pludselig opstår et akut behov for at bruge midlerne på udbedring af andre kommunale bygninger.

Skrevet af Brøndby Kommune