Dette site bruger cookies

Vi bruger cookies til bl.a. statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookiepolitik.

Se vores cookiepolitik.

30.10.18

Ny HR-chef i Brøndby Kommune

Brøndby Kommune har netop ansat 53-årige Lise Rasmussen i en nyoprettet stilling som HR-chef.

Lise Rasmussen
Lise Rasmussen er uddannet jurist og kommer senest fra en stilling som HR-chef i Københavns Kommune.

”Lise Rasmussen får en central rolle i at styrke det udviklingsorienterede og strategiske HR-arbejde i Brøndby Kommune og vi får med Lise Rasmussen en fagligt stærk HR-chef med stor personlig gennemslagskraft og solid erfaring som leder i den offentlige sektor”, siger vicekommunaldirektør Søren Wermuth Larsen.

Lise Rasmussen glæder sig til at tage fat på opgaverne i sin nye stilling:

”Brøndby er en spændende kommune i vækst, som jeg glæder mig til at blive en del af. Opgavesammensætningen i den nyoprettede stilling som HR-chef spænder bredt – fra HR-driftsopgaver over direktionsbetjening til strategiske udviklingsopgaver. Det er en kombination, der taler lige ind i det, jeg både kan og vil. Jeg elsker at bevæge mig i organisationer præget af høj kompleksitet, og hvor samspillet mellem mange aktører er afgørende, og jeg finder det særdeles interessant at skulle bidrage til at udvikle HR-funktionen i mere strategisk retning”, siger Lise Rasmussen.

På den private front er Lise Rasmussen gift, har to børn på 19 og 24 år og bor i Vanløse.

Lise Rasmussen tiltræder som HR-chef i Brøndby Kommune den 3. december 2018.
Skrevet af Brøndby Kommune