Dette site bruger cookies

Vi bruger cookies til bl.a. statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookiepolitik.

Se vores cookiepolitik.

05.12.18

Brøndbys nye indkøbspolitik spænder ben for hvidvask

Brøndby Kommune ønsker ikke at samarbejde med virksomheder, der medvirker til hvidvask og skattely. Derfor har en enig Kommunalbestyrelse valgt at ændre kommunens indkøbspolitik.

Fremover vil Brøndby Kommunes udbud indeholde krav om, at leverandøren ikke er involveret i skattely eller ulovlig skatteunddragelse og hvidvask. Og hvis det er tilfældet, vil kontrakten blive betragtet som misligholdt og kan ophæves. Det var en enig kommunalbestyrelse, der tiltrådte forslaget på deres seneste møde.

I forbindelse med opdateringen af Brøndby Kommunes indkøbspolitik er en række udvalgte, større kontrakter gennemgået for at se om de lever op til de nye vilkår. Alle lever op til den nye indkøbspolitik.
Skrevet af Brøndby Kommune