Dette site bruger cookies

Vi bruger cookies til bl.a. statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookiepolitik.

Se vores cookiepolitik.

29.03.19

Carsten, Janus og alle deres kolleger gør forårsrent i Brøndby

30 mand fra kommunens Materielgård er i de næste 14 dage i fuld gang med den store forårsrengøring, hvor Brøndby helt bogstaveligt får en ordentlig overhaling.

Carsten og Janus gør forårsrent
Traditionen tro er der ekstra mange ’orange’ mænd rundt om på Brøndbys gader og stræder de næste uger. For selvom foråret lader vente på sig rent temperaturmæssigt, så er blevet tid til den årlige forårsrengøring i Brøndby.

Her bliver byen gjort pæn og ren og alle medarbejdere fra kommunes Materielgård er på gaden. For selvom renholdelsesstandarden generelt er høj, så er der behov for at komme ordentlig i bund, når foråret kommer til Brøndby.

Forårsrengøringen begynder den 1. april i Brøndbyøster og Brøndby Strand. I Brøndbyvester begynder arbejdet mandag den 8. april.

Materielgårdens medarbejdere sørger for at feje på alle offentlige veje, stier og fortove. De sørger for at busstoppesteder og bænke bliver rengjort, at der bliver fejet ved vejbump, i vejkryds og tunneller ligesom de vasker graffiti af skilte, standere, tunneller og kommunale bygninger. Andre igen sørger for at kommunens bede og buske blive renset for affald og større grene.

”Nu har vi vist fået regn og blæst nok og forhåbentlig er foråret lige om hjørnet. Så plejer Brøndby-borgerne også at skynde sig ud og tage byen til sig. Og det er altså rarere at komme ud og nyde udelivet, når byrummet fremstå rent og indbydende. Så mens vi tager os af de offentlige veje og områder, håber jeg, at andre hjælper til på deres egen grund. Man kan for eksempel beskære hække og buske, som vokser ud over fortovet og sørge for at klippe vejbelysning, skilte, brandhaner og postkasser fri for planter. På den måde kan alle færdes uden problemer”, siger Frank Olsen, der er driftschef i Teknik- og Miljøforvaltningen.
Skrevet af Brøndby Kommune