Dette site bruger cookies

Vi bruger cookies til bl.a. statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookiepolitik.

Se vores cookiepolitik.

12.04.19

Lokalplan 253 samt kommuneplantillæg nr. 24 i offentlig høring

Kommunalbestyrelsen har på sit møde den 10. april 2019 vedtaget at sende forslag til lokalplan 253 samt kommuneplantillæg nr. 24 i offentlig høring.

Daginst.

Forslag til Lokalplan 253 kan ses her.

Forslag til Kommuneplantillæg nr. 24 kan ses her.

Begge forslag kan desuden ses under www.brondby.dk/kirkebjerg

Høring af forslag
Hvis du har kommentarer, indsigelser eller ændringsforslag, kan du komme med dem på ’Indsend kommentar' på de enkelte sider i den digitale plan - eller på mail til tf-plan@brondby.dk senest den 9. juni. 2019. 
Kommentarer, indsigelser eller ændringsforslag vil blive offentliggjort i forbindelse med den politiske behandling af sagen. I denne forbindelse vil alle personoplysninger blive sløret, og kun adresse(r) og navn vil fremgå. Du kan læse mere om, hvordan vi behandler dine oplysninger i Brøndby Kommunes privatlivs- og databeskyttelsespolitik ved at klikke her.

Borgermøde
Der bliver afholdt borgermøde den 20. maj 2019, kl. 18.00 i Teatersalen på Brøndbyvester skole, Krogagervej 34, 2605 Brøndby.

Baggrund
Kirkebjerg er under udvikling fra erhvervsområde til nyt boligområde. Der forventes at blive bygget op til 2000 boliger over en 10 årig periode. Det betyder også at, der bliver behov for blandt andet daginstitution til de mange nye børn som vil flytte til området. Samtidig har HOFOR behov for arealer i Kirkebjerg, hvor der kan etableres anlæg til regnvandshåndtering, som også kan benyttes til rekreative formål. Området benyttes nu til erhverv. Derfor er der udarbejdet forslag til tillæg til kommuneplanen og denne ny lokalplan, der giver mulighed for offentlige formål hvorunder daginstitution hører.

lp 253

Skrevet af Planafdelingen