Dette site bruger cookies

Vi bruger cookies til bl.a. statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookiepolitik.

Se vores cookiepolitik.

08.04.19

Tre gratis fællesspisninger mod ensomhed

Brøndby er for 4. år en del af kampagnen mod ensomhed ”Danmark spiser sammen”. Brøndby-borgere, der gerne vil møde andre over et måltid gratis mad, har muligheden tre gange i april.

Brøndby spiser sammen mod ensomhed igen
Brøndby er igen med i ”Danmark spiser sammen”-kampagnen, der løber af stablen landet over i uge 17. I Brøndby byder kommunen i samarbejde med Ældre Sagen i Brøndby, Brøndby Strand Kirke og Folkebevægelsen mod ensomhed på tre fællesspisninger den 25. og 26. april 2019.

”Vi oplever større og større tilslutning til vores hyggelige fællesspisninger og derfor er vi naturligvis med i kampagnen igen. Ensomhed er ikke bare en ubehagelig følelse, men også noget, der påvirker ens trivsel og helbred. Vi opfordrer derfor borgere i Brøndby til at tage skridtet ud af døren og komme og være med til et af måltiderne og få en snak og hyggeligt samvær. Og man er meget velkommen til at invitere sin nabo med eller komme og møde nye mennesker,” fortæller Laurits Bune, næstformand i Ældre Sagen i Brøndby.

Der serveres henholdsvis gullasch i Pensionisthuset Møllen og Pensionisthuset Stranden til frokost torsdag den 25. april kl. 12-14. Måltidet er gratis, men kræver tilmelding. Hvis man vil deltage i den afsluttende grillaften i Brøndby Strand Kirke fredag den 26. april 2019 kl. 17-20, møder man bare op. Arrangementet kræver ingen tilmelding og er også gratis.

Alle spisninger indledes med en velkomsttale. I Pensionisthuset Møllen kan man høre næstformand i Ældresagen Brøndby, Laurits Bune, i Pensionisthuset Stranden og i Brøndby Strand Kirke møder man formand for social- og sundhedsudvalget, Per Jensen.

Pladserne afsættes efter først til mølle og fås ved henvendelse til trivselsguide Camilla Ergo, tlf: 5148 0497 eller på mail: caerg@brondby.dk
Skrevet af Brøndby Kommune