Dette site bruger cookies

Vi bruger cookies til bl.a. statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookiepolitik.

Se vores cookiepolitik.

13.05.19

Store Cykeldag 2019

Søndag den 16. juni 2019 holder vi Store Cykeldag i Brøndby. Der er en rute til børnefamilierne på 9 km og en lang rute på knap 20 km. Det er gratis at deltage og kræver ingen tilmelding. Vær med når vi slipper cykelglæden løs i Brøndby kl. 10 på Marinegården.

Store Cykeldag finder sted 16. juni 2019 i Brøndby

Hop op på cyklen og oplev Brøndby fra helt nye sider sammen med en masse andre glade cyklister. Igen i år besøger vi lokale seværdigheder og virksomheder undervejs og der er skattejagt med sjove opgaver undervejs på børneruten.

Det er gratis at deltage i arrangementet, og der kræves ingen tilmelding.

Turen starter fra søndag den 16. juni 2019 på Marinegården, hvor der er friskbrygget kaffe, juice, croissanter og rundvisning fra kl. 9-10. Klokken 10 sender borgmester Kent Magelund de glade cyklister afsted, og vi kører ad stier og veje i Brøndby til seværdigheder og virksomheder i kommunen.

På børneruten besøger vi dartklubben og kunstforeningen på Nørregård og afprøver nye lege- og træningsstativer ved Engtoftegård, imens voksenruten besøger Brøndbysupports nye klubhus og Skands Bryggeri. Sammen indvier vi den nye legeplads på Festpladsen med bl.a. gratis juicebar. Så der er pauser undervejs og oplevelser til alle, og turen køres desuden i et roligt tempo.

Der er i år afslutning i Quark Naturcenter, som holder sommermarked, hvor der klippes får, spindes uld, slynges honning, og man kan købe vafler, bage snobrød og der vil være mulighed for at købe lidt at spise og drikke. Man kan også medbringe madpakker. Klokken 13.00 er der lodtrækning om fine præmier.

Se mere i programmet.

Program
Kl. 9.00-10.00: Åbent hus på Marinegården, der byder på friskbrygget kaffe, juice, croissanter fra Guldbageren, rundvisning og livemusik fra Kvindelige Mariners Musikkorps.
Kl. 10.00: Borgmester Kent Magelund sender de glade cyklister afsted på de to ruter.

Børneruten
Fra Marinegården cykles først til Nørregård, hvor dartklubben og kunstforeningen inviterer til sjove aktiviteter. Turen går videre til de nyetablerede lege- og træningsfaciliteter ved Engtoftegård, som skal afprøves.

Den lange rute

Fra Marinegården cykler vi til Brøndby Stadion, hvor Brøndby IF’s officielle fanklub, Brøndbysupport, vil vise deres nybyggede klubhushus ’Hytten’ frem. Hytten stod færdig i februar 2019. Derefter cykler vi videre Skands Bryggeri, som byder på smagsprøver og rundvisning.

De to ruter samles
De to ruter mødes igen i Brøndbyskoven på Festpladsen, som også er blevet udstyret med en ny flot legeplads og enkelte træningsstativer. Disse faciliteter bliver indviet af borgmesteren og fejret med en flot juicebar, hvor man kan hente gratis læskende drikke.

Endelig cykler vi mod syd til Quark Naturcenter i Hvidovre, som holder sommermarked, hvor der klippes får, spindes uld, slynges honning, og man kan købe vafler, bage snobrød og meget mere.

Klokken 13.00 trækker vi lod om fine præmier, heriblandt et gavekort til en cykel, fra Fri BikeShop i Hvidovre.

Se kortet med dagens to cykelruter her (PDF).

Vi ses søndag den 16. juni på Marinegården.


Skrevet af Brøndby Kommune