Dette site bruger cookies

Vi bruger cookies til bl.a. statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookiepolitik.

Se vores cookiepolitik.

16.10.19

Ekspropriation til virkeliggørelse af lokalplan 253

Kommunalbestyrelsen har vedtaget, at de arealer, der er nødvendige for at virkeliggøre Lokalplan 253 - Offentlige formål Kirkebjerg, skal erhverves.

Der afholdes derfor åstedsforretning med henblik på gennemførelse af ekspropriation af ejendommen Kirkebjerg Søpark 7, 2605 Brøndby. Ekspropriationen kan ske med hjemmel i Planloven § 47. Åstedsforretningen afholdes i medfør af §§ 100 og 101 i Vejloven.

Åstedsforretningen afholdes torsdag den 14. november 2019.

Under åstedsforretningen besigtiges den berørte ejendom, og omfanget af den påtænkte ekspropriation påvises overfor ejerne. Ejere, brugere og andre, der berøres af den planlagte ekspropriation, kan under åstedsforretningen eller inden for en frist på 4 uger efter åstedsforretningen fremsætte bemærkninger, indsigelser m.v. til projektet.

Dette opslag tjener til underretning for enhver, der har en retlig interesse at varetage i anledning af ekspropriationen. Ejerne af den berørte ejendom er indvarslet ved særskilt brev. Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Brøndby Kommune, planchef Nina Hanne Holst – mail, tf-byplan@brondby.dk

 

Læs ekspropriationsplanen

Se arealfortegnelse

Læs vejledningen til ekspropriationen

Planloven kap. 11

Uddrag af vejloven

Skrevet af Planafdelingen