Seniorkalender

Kulturbedster

Kulturbedster er et netværk af Older og Bedster i Brøndby Kommune, som mødes en gang om måneden og laver kulturelle aktiviteter sammen med vores børne- og oldebørn i lokalområdet.

Det er frivillige, der planlægger og organiserer aktiviteterne i netværket for Kulturbedster i Brøndby. Aktiviteterne er årstidsbestemte og kan være både indendørs og udendørs alt efter årstiden. Det kan fx være et besøg i Middelalderlandsbyen med snobrød over bål, filmvisning i kulturhusets biograf eller gamle lege.

Vi mødes den første torsdag i hver måned kl. 10.00 til ca.12.00. De der har lyst kan blive og spise frokost sammen efter aktiviteten.

Deltagelse og tilmelding

Du behøver ikke at deltage i alle aktiviteterne i årets løb. Du kan blot deltage i dem, du og dit barnebarn/oldebarn kan og har lyst til. Der er tilmelding til enkelte aktiviteter – men som udgangspunkt møder du bare op på dagen.

Se kommende aktiviteter, mødested og tilmelding på vores Facebook-side, ”Kulturbedster i Brøndby”: https://www.facebook.com/Kulturbedster-i-Brøndby-102122774913164/

Deltagelse er gratis, men der kan komme mindre betaling til materialer på enkelte aktiviteter. Det oplyses inden aktiviteten.

Tilmeld dig eller hør mere

Kontakt frivillighedskonsulent Camilla Westerback: tlf. 2310 5880 eller mail: camwe@brondby.dk

Skrevet af Brøndby Kommune

Har du input til Seniorkalenderen?

Du kan sende dit indhold pr. brev og via mail.