Bolig

Enghusene

Enghusene er et højt kvalificeret specialtilbud for voksne borger, der er præget af udviklingshæmning og psykiatriske tillægsdiagnoser.

I dagligdagen samarbejder pædagoger og psykologer, samlet omkring indsatsen. Den tværfaglige profil, er med til at sikre en højt kvalificeret og velovervejet indsats.

Bolig og dagtilbud

Bolig

Boligen indrettes efter borgerens ønsker og behov. Borgeren har adgang til eget bad, toilet, vaskemaskine og tørretumbler, derudover har borgeren adgang til egen terrasse.

Dagtilbud

Ved at have en integreret dagtilbud i boligen, hvor vi har muligheden for at skærme og tilpasse sanseindtrykkene i samarbejde med den enkelte borger. Dermed tilpasses dagtilbuddet til borgerens aktiviteter og interesser, uden at gå på kompromis med borgerens sikkerhed eller tryghed. Borgeren kan stadig være tilknyttet et eksternt dagtilbud. Dagtilbuddet er med et funktionelt køkken, hvor der er funktionstilpasset støtte ved tilberedningen af måltiderne.

Pædagogik

Vi arbejder ud fra et funktionstilpasset og situationsbestemt pædagogik, med borgeren i centrum. Enghusene tilknyttet to interne psykologer, som giver faglig sparring på pædagogernes observationer og er deltager i borgerens hverdag.

Kontaktinformation

Laila Aggergaard
Leder
Direkte tlf: 43 28 33 66
Mobil: 23 11 22 62
Mail: laiga@brondby.dk

Enghusene i Brøndby Kommune - et højt kvalificeret specialtilbud for voksne borger
Skrevet af Brøndby Kommune
Boligerne Brøndbyøstervej gård østlængen set udefra med blå himmel

Enghusene er en del af Boligerne Brondbyostervej

Boligerne er et bo- og dagtilbud for voksne placeret i udkanten af Brøndbyskoven