Kultur og fritid

Biblioteker og kulturhuse

Der er to kommunale kulturhuse i Brøndby – Kilden i Brøndbyøster og Brønden i Brøndby Strand - begge steder med integreret bibliotek. Dertil er der Brøndbyvester Bibliotek, der udover at være "åbent bibliotek", også afholder arrangementer. De tre huse er en betydelig del af kultur- og foreningslivet i Brøndby Kommune og byder på oplevelser for alle.

Hvis du vil...

 

Kulturhuset Brønden

Kulturhuset Brønden er en naturlig del af kulturlivet i Brøndby. Huset er med til at samle aktiviteter og skabe rammerne for nye, og opfylde et lokalt ønske om et  kulturelt og arkitektonisk løft. Her foregår alt fra møder til koncerter, børneteater, mødregrupper og filmarrangementer.

Integreret biblioteket

Biblioteket i Brønden er en integreret del af kulturhuset. Biblioteket er åbent alle husets åbne timer, hvor det er muligt at låne, aflevere og hente reserverede materialer, også når der ikke er bibliotekspersonale tilstede.

Besøg Kulturhuset Brøndens hjemmeside.

Adresse

Kulturhuset Brønden
Brøndby Strand Centrum 60
2660 Brøndby Strand 

Kulturhuset Kilden

Kulturhuset Kilden er en naturlig del af kulturlivet i Brøndby. Her foregår alt fra mindre møder og undervisning til teater og store koncerter i teatersalen. Huset er også den faste base for et bredt udsnit af lokale foreninger.

Biblioteket i Kilden

Biblioteket i Kilden er en integreret del af kulturhuset Kilden. Det betyder blandt andet at biblioteket er åbent og det er muligt at låne, aflevere og hente reserverede materialer i alle husets åbne timer, også når der ikke er bibliotekspersonale tilstede.

Besøg Kulturhuset Kildens hjemmeside.

Adresse

Kulturhuset Kilden
Nygårds Plads 31
2605 Brøndby

Brøndbyvester Bibliotek

Centralt beliggende i Brøndbyvester finder man Brøndbyvester Bibliotek. Det er et hyggeligt sted, hvor både børn og voksne har plads til at fordybe sig. På stedet afholdes også flere populære arrangementer.

Der er pt. ændrede åbningstider pga. coronavirus. Se mere på bibliotekets hjemmeside (åbner på ny side)

Adresse

Brøndbyvester Bibliotek
Glentemosen 13
2605 Brøndby   

 

Skrevet af Kulturhuset Brønden

Kontakt Kulturhuset Brønden