Byggeri

Tegninger og kort

Se vores digitale byggesagsarkiv, hvor du kan finde tegninger over bygninger, byggetilladelser og meget mere. Du kan desuden finde oplysninger om de enkelte ejendomme i webkortet.

Hvis du vil...

Byggesagsarkiv

I Byggesagsarkivet kan du finde afsluttede byggesager over langt de fleste ejendomme i Brøndby. For at skabe bedre tilgængelighed for både kommunens medarbejdere, borgere og virksomheder til kommunens afsluttede byggesager, blev byggesagsarkivet i 2005 scannet. Sagerne kan indeholde tegninger, tilladelser, beregninger og andre dokumenter. For at få adgang til din ejendom skal du logge ind med NemID. Det er ikke muligt at se ejendomme, som du ikke er ejer af.

  • Gå ind på Byggesagsarkivet
  • Log ind med dit NemID. 
  • Du kan se de enkelte byggesager ved tryk på den trekantede grønne knap "Vis".
  • Byggesagen vises nu som en PDF-fil, som du kan udskrive eller gemme.

Kort over Brøndby Kommune

På vores Webkort over Brøndby Kommune

Stedet er indgangsvinklen til mange oplysninger om de enkelte ejendomme i kommunen. På alle vores digitale kort har du mulighed for at søge på en adresse eller et matrikelnummer. Du kan f.eks. se, hvilke lokalplaner, som gælder for en ejendom, se på luftfotos, vejforhold, matrikeloplysning mv. Du kan også se skoler og skoledistrikter, dagsinstitutioner, biblioteker, boligområder, lokalplaner,  placering af affaldskuber, kommunale og private veje og meget mere.

Desuden kan du tage et kig på de historiske luftfotos af Brøndby Kommune. Vores luftfoto går tilbage til 1930. Her kan du se, hvordan dine forældres gård ud for 50 år siden, om parcelhuskvarteret du bor i var en mark dengang, og hvor stor byen egentlig var.  

Skrevet af Brøndby Kommune