Om kommunen

Velkommen til Brøndby

Brøndby er på mange måder en typisk dansk forstadskommune. Men spørger du en lokal borger om, hvad der kendetegner Brøndby, vil svaret ofte være, at her er en helt særlig stemning. En særlig puls. Brøndbys dna består af mangfoldighed, fællesskab og en stærk idrætskultur.

Alle – børn som voksne – har mulighed for at være aktive i vores skønne natur lige uden for døren. Mange bliver overraskede over, at Brøndby også har havn, strand, skove, golfbane og en levende Middelalderlandsby. Læg hertil et kreativt og aktivt byrum og et varieret udbud af boliger i alle størrelser til alle aldre og i alle prislag – så har vi de bedste rammer for et godt familieliv i stærke fællesskaber. Tæt på hovedstadens pulserende liv.

Mange familier vælger da også at flytte til Brøndby, fordi det er et godt sted at vokse op. Vores daginstitutioner arbejder målrettet med sprogudvikling, og dit barn vil få en dagligdag præget af tryghed og anerkendelse. Samtidig vil du møde en skole, hvor der er fokus på faglig og social udvikling med fællesskab og bevægelse som centrale elementer. Brøndby er også et godt sted at blive gammel. Vi gør en aktiv indsats for, at du som senior også skal føle dig godt tilpas, når du får brug for andres hjælp. Søger du fællesskaber og kulturoplevelser, har vi en lang række af tilbud. Og vores mangfoldige forenings- og idrætsliv er med til at give byen puls og bringe borgerne sammen på tværs af kulturer og generationer.

Vi er stolte af at have et dynamisk erhvervsliv, hvor vores mange forskelligartede virksomheder trives. Vi har gode erhvervsområder, der er i rivende udvikling, fordi vi ved, at et rigt og varieret erhvervsliv er medvirkende til, at kommunen kan udvikle sig. Med kort afstand til både S-tog, motorveje, lufthavnen – og en kommende letbane i 2025 – ligger vi godt som trafikalt knudepunkt.

Udfordringer håndterer vi i fællesskab. Og vi bruger både penge og ressourcer på en aktiv indsats for de svageste, og dem der har brug for det. Ja, vi synes selv, at Brøndby er et ideelt sted at bo og drive erhverv. 

Velkommen til Brøndby Kommune!
Borgmester Kent Max Magelund

Skrevet af Brøndby Kommune
Ung mand står på en hånd foran Brøndby Stadion

Opdag nye sider af Brøndby

Se en række af kommunens tilbud og muligheder i forhold til bosætning og erhverv.
Oplev Brøndby

Oplevbrondby.dk

Følg med i de arrangementer og aktiviteter der finder sted i byen.
Billeder fra Brøndby

Brøndby i billeder

Se bybilleder, boliger, mennesker, kunstværker, skov, strand fra Brøndby.