25.05.18

Kom og byt i Brøndby Byttehus på genbrugsstationen

Den 26. maj kl. 11.00 åbner Brøndby Byttehus for ”De gode ting” på Brøndby Genbrugsstation, Sydgårdsvej 21.

Nyt byttehus

I Byttehuset har borgere og virksomheder mulighed for at aflevere og hente ting, der er for gode til at smide ud.

Med Byttehuset imødekommer vi et stort ønske om, at ting ikke bare bliver smidt ud, men at de kan bruges igen. Alt for tit har vi stået med noget, der egentligt er for godt til at blive smidt ud, men vi har ikke selv brug for det. Nu kan disse ting komme videre til andre, der kan få glæde af det.

Samarbejde med JAC Vestegnen og Produktionshøjskolen i Brøndby
Byttehuset har to faste medarbejdere, men derudover er der også etableret et samarbejde både med JAC Vestegnen og Produktionshøjskolen i Brøndby.

Borgerne fra JAC Vestegnen er enten i beskyttet beskæftigelse eller del af et aktivitet- og samværs tilbud. Vi henvender os til voksne og unge borgere med fysiske- og/eller psykiske funktionsnedsættelser.

Produktionshøjskolen i Brøndby er for unge under 25 år, som ikke har gennemført en ungdomsuddannelse. Skolen tilbyder undervisningsforløb, der er baseret på praktisk arbejde og produktion.

Borgerne og eleverne skal på forskellig måde bidrage til gøre ”De gode ting” klar til et videre liv.

Åbningstider
Byttehuset holder åbent tirsdag og torsdag kl. 12.00 – 16.30 og lørdag kl. 9.00 til 16.30. Uden for Byttehusets åbningstid er det muligt at aflevere ”De gode ting” i en særlig container.


Skrevet af Brøndby Kommune