16.04.19

Dyregården Søholt for alle dyreglade børn i Brøndby

Dyregården i Brøndby Strand er et unikt fritidstilbud for alle 8-18 år, der bor i Brøndby. Her kan man komme både hverdage og weekender og lege og hjælpe med at pleje de mange forskellige dyr.

Dyregården Søholt i Brøndby

På Dyregården Søholt lærer børn og unge, hvordan man passer og plejer mange forskellige dyr. Alt fra diverse krybdyr til heste, grise, høns, kaniner, fugle og geder. Der er mulighed for, at du kan få ansvaret for din ”egen” kanin på gården. Medlemmer kan lære at passe hest, ride og køre med hestevogn.

Dyregården Søholt holder også heste- og kaninspringstævner og andre konkurrencer med dyrene, som altid bliver behandlet med respekt og kærlighed.

Der er rig mulighed for at være praktisk og kreativ i værkstederne, hvor der laves alt fra navneskilte og dyrebure til glasperler. Ligesom der spilles boldspil på gårdspladsen og laves pandekager af de indsamlede æg fra gårdens mange høns.

Som medlem af klubtilbuddet kan du komme hverdage kl. 10-16 og weekender kl. 11-16. Ind i mellem holdes der også aftenåbent.

Det koster 400 kr. at være medlem og så må man bruge stedet alt det, du vil. Også i weekenderne.

Man kan være sikker på at møde søde og imødekommende voksne, der også er vilde med dyr, som bruger af dyregården. Man bestemmer selv, hvor ofte man kommer.

Kig forbi en dag for at se om det er noget for jeres barn. Tilmelding sker via indmeldelsesblanket, der udleveres på dyregården.

Adresse:
Dyregården Søholt
Ulsøparken 71
2660 Brøndby Strand
Tlf.: 4328 6268

Mail: dyregaarden@brondby.dk
Leder: Hanne Dueholm Nielsen

Se glimt fra livet på Dyregården Søholt på gårdens Facebook-side.

Sofie med sin kanin på Dyregården Søholt

Skrevet af Brøndby Kommune