Dette site bruger cookies

Vi bruger cookies til bl.a. statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookiepolitik.

Se vores cookiepolitik.

28.06.19

Nyudklækkede studenter fra Brøndby Gymnasium fejret på rådhuset

Traditionen tro lagde årets studenter fra Brøndby Gymnasium vejen forbi Brøndby Rådhus for at få en lykønskning af borgmesteren og danse boogie woogie på plænen. Den festlige tradition gik som forventet ikke stille af sig.

Ingen i miles omkreds var vist i tvivl om at de nyudklækkede studenter fra Brøndby Gymnasium fredag den 28. juni kørte rundt på den obligatoriske studentertur i deres festligt pyntede vogne.

 

Ved middagstid nåede de 75 glade studenter til Brøndby Rådhus, hvor borgmester Kent Magelund og flere fra kommunalbestyrelsen traditionen tro tog imod. Igen i år viste det sig, at flere af borgmesterens tidligere elever var blandt studenterne, hvilket naturligvis gjorde besøget ekstra festligt.

 

”Det er mig en stor og særlig glæde som borgmester i Brøndby at byde velkommen til alle og en særlig velkomst til de nybagte studenter. Glæden er speciel på flere måder. Dels var med til at etablere gymnasiet i sin tid, dels sad i gymnasiets bestyrelse. Som tidligere lærer på 10.kl. skolen UCN i Brøndby, har jeg desuden været med til at sende flere elever over på Brøndby Gymnasium og jeg kan se flere af mine tidligere elever er blandt studenterne i dag,” sagde Kent Magelund blandt andet. Han opfordrede de unge til gøre sig endnu klogere fremover, men også at de først skulle nyde de festlige dage og sommeren i fulde drag.

 

Efter at have forsynet sig med snacks og drikkevarer blev der danset boogie woogie på plænen inden de glade studenter til lyden af horn og høj musik igen trillede ud på gaderne i deres festligt pyntede studentervogne.

 

Skrevet af Brøndby Kommune