Dette site bruger cookies

Vi bruger cookies til bl.a. statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookiepolitik.

Se vores cookiepolitik.

20.06.19

Udkast til VVM-tilladelse til nedrivning af højhuse i offentlig høring

Kommunalbestyrelsen har på sit møde den 19. juni 2019 vedtaget at sende udkast til VVM-tilladelse i offentlig høring.

Projektområde

VVM-tilladelse gælder projektet for nedrivning af de fem østlige højhuse i Brøndby Strand Parkerne. Udkast til VVM-tilladelse kan ses her. VVM-redegørelsen, som ligger til grund for udkastet til VVM-tilladelse, kan ses her

Høring af udkast
Hvis du har kommentarer, indsigelser eller ændringsforslag, kan du indsende dem på mail til miljo@brondby.dk. Du kan også vælge at sende dem med post til: Teknik- og Miljøforvaltningen, Park Allé 160, 2605 Brøndby. Vi skal have dine kommentarer senest den 1. september 2019.
Kommentarer, indsigelser eller ændringsforslag vil blive offentliggjort i forbindelse med den politiske behandling af sagen. I denne forbindelse vil alle personoplysninger blive sløret, og kun adresse(r) og navn vil fremgå. Du kan læse mere om, hvordan vi behandler dine oplysninger i Brøndby Kommunes privatlivs- og databeskyttelsespolitik ved at klikke her.

Borgermøde
Der bliver afholdt borgermøde den 15. august 2019, kl. 17.00 i Kulturhuset Brønden, Brøndby Strand Centrum 60, 2660 Brøndby Strand.

Baggrund
Der er konstateret PCB miljøgift i de fem østlige højhuse i Brøndby Strand Parkerne. Miljøundersøgelser af højhusene har vist, at det vil være for omkostningstungt at fjerne PCB’en fra konstruktionerne. Da en renovering ikke er mulig, har de tre boligselskaber i efteråret 2017 vedtaget at nedrive de fem højhuse. Vi har vurderet, at nedrivningsprojektet kan påvirke miljøet væsentligt. Projektet er derfor omfattet af krav om miljøvurdering jf. Miljøvurderingsloven. Kravet om miljøvurdering betyder, at vi skal give en VVM-tilladelse til projektet. Tilladelsen gives på baggrund af en VVM-redegørelsen og efter at offentligheden og berørte myndigheder har haft mulighed for at komme med kommentarer.

Skrevet af Brøndby Kommune og boligselskaberne