Dette site bruger cookies

Vi bruger cookies til bl.a. statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookiepolitik.

Se vores cookiepolitik.

09.07.19

Børnehuset Vesterled udbygget med vuggestue

Den tidligere børnehave er nu færdigudbygget med to nye vuggestuegrupper og en større legeplads. Børnehuset Vesterled blev indviet den 17. juni 2019, hvor borgmesteren besøgte den nybyggede institution.

Børnehuset Vesterled er nu udvidet
De sidste to år har der været gang i udbygningen af Børnehuset Vesterled, Østervang 11. Målet har været at udvide den eksisterende børnehave med to vuggestuegrupper. Nu er udvidelsen færdig og Børnehuset Vesterled har i dag plads til 24 vuggestuebørn og 60 børnehavebørn. Børnehuset har i samme ombæring også fået opdateret og udvidet legepladsen.

Med det udvidede børnehus er alle Brøndbys daginstitutioner nu børnehuse, der både rummer vuggestue- og børnehavebørn.

”Vesterled var den sidste daginstitution i Brøndby Kommune, som udelukkende modtog børnehavebørn. Men byens forældre efterspørger daginstitutioner, hvor deres børn kan gå fra vuggestuealderen og indtil skolestart, så de får et langt og sammenhængende børneliv. Derfor er jeg glad for at kunne indvie Børnehuset Vesterled, der i moderne og energioptimerede omgivelser, kan danne rammen om et godt, bredt og trygt fællesskab mellem børn, forældre og pædagogerne,” lød det fra borgmester Kent Magelund i forbindelse med indvielsen.

Brøndbyvester en voksende bydel, hvor man forventer et øget børnetal. Med udvidelsen af Børnehuset Vesterled er der skabt et børnehus, som kan varetage sin opgaver – også ind i fremtiden.
Skrevet af Brøndby Kommune