Dette site bruger cookies

Vi bruger cookies til bl.a. statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookiepolitik.

Se vores cookiepolitik.

02.07.19

Friluftsbad forsinket

Byggeriet af friluftsbadet ved Vestbad er forsinket, da entreprenøren ikke er blevet færdig til tiden.

Vestbads friluftsbad

FOTO: Vestbad ligger på grænsen mellem Rødovre og Brøndby og er ejet af de to kommuner i fællesskab. Det blev indviet som friluftsbad i 1958.

”Vi er meget ærgerlige over forsinkelsen. Vi havde håbet, at vi kunne slå dørene op til det fantastiske friluftsbad i juli måned. Men entreprenøren er desværre ikke blevet færdig til tiden. Vi gør, hvad vi kan for at lægge pres på entreprenøren, så de bliver færdige så hurtigt som muligt”, siger Lene Due, som er formand for Vestbads bestyrelse.

Det vides endnu ikke, om friluftsbadet når at åbne denne sommer.

Fakta om renoveringen af Vestbads historiske friluftsbad

  • For et år siden tog Brøndbys borgmester Kent Magelund og Vestbads bestyrelsesformand Lene Due det første spadestik til den omfattende renovering af Vestbads historiske friluftsbad. Det bliver ført tilbage til sin oprindelige stand - præcis som det så ud i 1958 med bassiner, park, trafiklegeplads og ‘hønen’. 
  • Projektet skal genskabe friluftsbadet som et yndet udflugtsmål og en kulturhistorisk perle. Friluftsbadet er blevet fredet i forbindelse med restaureringen.
  • Friluftsbadet blev ved indvielsen i 1958 regnet for arkitektur af høj kvalitet og både parken og helhedsplanen for området er tegnet af C. Th. Sørensen, der var sin tids førende danske landskabsarkitekt og i dag regnes blandt verdens mest fremtrædende.

Læs mere om den store renovering af friluftsbadet:

Skrevet af Brøndby Kommune