Dette site bruger cookies

Vi bruger cookies til bl.a. statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookiepolitik.

Se vores cookiepolitik.

04.07.19

Kortere skoledage gør det ikke dyrere at gå i SFO

De mindste klassetrin skal have kortere skoledage efter sommerferien. Det betyder, at SFO’ens åbningstider skal udvides. Brøndby Kommune har besluttet, at det ikke skal være dyrere at gå i SFO, selvom åbningstiden øges.

Folkeskolereformen bliver justeret og det betyder bl.a., at elever i indskolingen skal gå 2 ¼ time mindre i skole om ugen efter sommerferien. Dermed skal SFO’en holde længere åbent og i Brøndby Kommune har politikerne taget stilling til om det har betydning for prisen for at gå i SFO.

”Selvom vi udvider SFO-åbningstiden, så fastholder vi prisen og det bliver altså ikke dyrere for forældrene at sende deres børn i SFO. Jeg er glad for at kunne melde den beslutning ud og det er en beslutning, der understøtter, at vi gerne vil have at flest mulige benytter det rigtig gode fritidstilbud, som skolefritidsordningen er,” siger Arno Hurup Christiansen, formand for Børneudvalget i Brøndby Kommune.

Skoletiden nedsættes fra 30 timer til 27,8 timer om ugen. Prisen for at benytte SFO fastholdes og er 1.610 kroner om måneden.

Skrevet af Brøndby Kommune