Dette site bruger cookies

Vi bruger cookies til bl.a. statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookiepolitik.

Se vores cookiepolitik.

19.08.19

HIP Workshops

LEAN Business: Få succes med din forretningsidé

 

Er du ny iværksætter eller overvejer at blive det?

HIP Iværksætterhuset tilbyder i samarbejde med Vestegnens kommuner gratis workshops til gavn for alle med nye virksomheder, eller som tænker på at starte ny virksomhed. Dette workshopforløb består af 3 workshops og er for dig, der har en forretningsidé og gerne vil lære, hvordan du tester og tager det næste skridt videre til en god forretning.

Gennem tre workshops, kommer vi omkring alle dele af din forretning, lige fra idé og forretningsmodel til kunder og økonomi. Efterfølgende er du godt klædt på, til at springe ud i det som iværksætter og arbejde effektivt og struktureret med dine forretningsidéer. Forløbet henvender sig både til dig, der overvejerat blive iværksætter, eller lige er sprunget ud i det.

På alle workshops vil der være en erfaren forretningsudvikler tilstede, som du kan sparre med, og som hjælper med kritiske spørgsmål. Forløbet veksler mellem undervisning, praktiske øvelser og individuelle opgaver der skal løses mellem de tre workshops.

24.09.19: LEAN BUSINESS - Den gode forretningside
01.10.19: LEAN BUSINESS - Sådan skal du markedsføre og sælge
08.10.19: LEAN BUSINESS - Handlingsplan og styr på budgettet

Startdato
24. september 2019, kl 16:30-19:30

Adresse
Brøndby Strand Centrum 60, 2660 Brøndby Strand

Tilmeldingsfrist
23. september 2019, kl 23:59

Pris
Gratis

Læs mere her og tilmeld dig www.virksomhedsguiden.dk

 

Skrevet af Brøndby Kommune