Dette site bruger cookies

Vi bruger cookies til bl.a. statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookiepolitik.

Se vores cookiepolitik.

19.09.19

Brøndby Kulturnat 2019

Vær med når Brøndby blænder op for den årlige Kulturnat fredag den 4. oktober kl. 16 til 22. Det bliver en aften fyldt med dans, musik, kunst, kulinariske oplevelser og meget andet.

Brøndby Kulturnat 2019

Kom rundt med de gratis shuttlebusser

Der kører gratis shuttlebusser aftenen igennem, der har ni stop, så man nemt kommer videre til flere kulturnatsaktiviteter andre steder i byen. Busserne har stop – markeret med beachflag – ved Kilden, Horsedammen, Brøndby Rådhus, Kirkebjerg Torv, Brøndbyvester Bibliotek, Brøndby Tandpleje, Genbrugspladsen, Brønden og Brøndbyskoven. Ved alle stoppene er der noget at se og opleve for både børn og voksne.

Interaktivt kort

Vi har også lavet et interaktivt kort, så du fra din smartphone kan følge med i, hvad der sker, netop der hvor du befinder dig, og om der sker noget spændende i nærheden, eller hvor det nu lige er, de gratis shuttlebusser stopper. I kortet kan du klikke på de enkelte aktivitetssteder, og se programmet for det pågældende sted.

Link

Se det fulde program (åbner i nyt vindue)

Se det interaktive kort (åbner i nyt vindue)

Skrevet af Brøndby Kommune