Dette site bruger cookies

Vi bruger cookies til bl.a. statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookiepolitik.

Se vores cookiepolitik.

20.12.19

Massiv opgradering i Jobcenter Brøndby skal få flere i job

Brøndby Kommune har valgt at investere massivt i at få flere ledige i job. Det betyder blandt andet, at jobteamet vokser fra 22 til 30 medarbejdere.

Jobcenter Brøndby opruster med otte medarbejdere
Brøndby Kommune investerer i beskæftigelsesindsatsen og sætter turbo på den virksomhedsrettede indsats for ledige borgere. Det kan helt konkret ses ved, at de 22 medarbejdere i jobteamet inden længe får otte nye kolleger. Med en stigning på mere end 35 % i antallet af hænder bliver der færre sager per jobkonsulent, og det vil komme Brøndbys ledige borgere til gode.

”Vi ved både fra undersøgelser og fra vores egne erfaringer, at det der virkelig rykker, er en tæt dialog med vores lokale virksomheder, når det handler om at få ledige i job. Men det er en tidskrævende proces at matche den rigtige kandidat med den rigtige virksomhed, ligesom det kræver mange ressourcer at få praktikplads-, løntilskuds- og jobåbninger på plads. Når vi nu opgraderer med hele otte medarbejdere, kan vi virkelig rykke og skabe flere match mellem virksomheder og vores ledige. Og når en borger får job, er det ikke bare en succeshistorie for den enkelte, men også en gevinst for den lokale Brøndby-virksomhed, der får en efterspurgt arbejdskraft,” siger Martin Møller, leder af Jobteam og Virksomhedsservice i Jobcenter Brøndby.

Den styrkede indsats vil også betyde, at der skrues op for antallet af samtaler med de ledige, ligesom der vil være et skarpere fokus på indholdet af samtalerne. Man ønsker også at etablere et netværk af virksomheder, der bl.a. vil stille straksaktiveringspladser til rådighed for ledige i Jobcenter Brøndby.

Konkret vil man i Jobcenter Brøndby opruste med en faglig koordinator, en rekrutteringskoordinator med fokus på match, fire virksomhedskonsulenter og to jobkonsulenter.
Skrevet af Brøndby Kommune