Dette site bruger cookies

Vi bruger cookies til bl.a. statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookiepolitik.

Se vores cookiepolitik.

10.02.20

Ungt rulleskøjtetalent hædret på Brøndby Rådhus

Meik Heise Jørgensen på 16 år har høstet flere medaljer til DM i rulleskøjteløb og er nu også dansk mester i indendørs 4.000 meters udskillelsesløb. Han blev derfor hædret af borgmesteren på Brøndby rådhus.

Borgmesteren og Meik
Brøndbydrengen Meik Heise Jørgensen er trods sine 16 år en af de hurtigste i Danmark på rulleskøjter. Det blev Meik hædret for torsdag den 6. februar 2020 på Brøndby rådhus, hvor han blev lykønsket af borgmester Kent Magelund for de flotte resultater.

”I en alder af 16 år kan du nu kalde dig dansk mester i indendørs 4.000 meters udskillelsesløb. Ud over din flotte guldmedalje har du også fået medalje i indendørs 500 meter sprint, 1.000 meter linjeløb og 3.000 meter stafet med en holdkammerat fra København til DM 2019. Din store medaljehøst må siges at være en imponerende bedrift i så ung en alder,” lød det bl.a. fra borgmesteren til det unge Brøndbytalent.

Meik Heise Jørgensen er aktiv i Vallensbæk rulleskøjte klub, hvor han netop blevet udtaget til bruttogruppen. Dermed er Meik nu officielt blandt de hurtigste løbere i Danmark og kan nu udtages til holdet til EM og VM.
Skrevet af Brøndby Kommune