Dette site bruger cookies

Vi bruger cookies til bl.a. statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookiepolitik.

Se vores cookiepolitik.

25.03.20

Digitale fællesskaber under corona

Mange sociale netværk er lukket ned under coronavirussen og mange savner det fællesskab, de normalt er en del af. Der er flere digitale tilbud til dig, der eventuelt er psykisk sårbar eller dig, der har sociale udfordringer og savner nogle at snakke med.

Dame med ipad

Peer-linjen

Frivillige peer-støtter står klar, hvis du har behov for at snakke. Peerstøtterne har alle selv oplevet psykiske udfordringer og recovery, men er kommet videre i deres liv – de forstår din situation, fordi de selv har været der. Skriv en mail med dit telefonnummer til Peerlinjen@gmail.com, så ringer de dig op. Tilbuddet er åbent mandag-fredag kl. 12-14. De ringer fra hemmeligt nummer.

SnakSammen

SnakSammen er en snak mellem to mennesker. En frivillig besøgsven fra Røde Kors og dig. I kan snakke om lige det, du vil. I sidder hver især hjemme hos jer selv, men I kan se hinanden på video, mens I snakker sammen. Læs mere på www.snaksammen.nu

Digitalt værksted

Landsforeningen for Væresteder har lavet et digitalt værested for alle psykisk sårbare rundt om i Danmark. Her bliver der arrangeret aktiviteter, som sker sammen med andre, men hver for sig – gå en tur på samme tidspunkt som andre og del billeder fra din tur. Eller vær med til filmhygge hjemme i din egen stue med andre på sidelinjen via Facebook. Søg på Facebook på ”Landsforeningen af Væresteder”, find gruppen med det digitale værested og bliv medlem.

Sjælesorg

Folkekirken har et tilbud om en digital samtale (en chat) med en præst, de kalder det ”Sjælesorg på nettet” Her kan du få en fortrolig samtale med en præst om lige netop det, der går dig på. Chatten findes på www.sjaelesorg.nu og har åbent alle dage kl. 10-22.

Ældretelefonen

Savner du også de hyggelige samtaler i hverdagen? Coronakrisen gør at mange savner selskab. Få en telefonven, som kan ringe til dig med jævne mellerum. Tilmeld dig Ældresagens Ældretelefon – og få en ven at tale med. Har du lyst til et opkald? Så ring 82 82 03 00 hverdage mellem kl. 9 og 15  eller tilmeld dig på www.ældretelefonen.dk

Skrevet af Brøndby Kommune