Dette site bruger cookies

Vi bruger cookies til bl.a. statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookiepolitik.

Se vores cookiepolitik.

19.05.20

Brøndbys pensionistskovtur aflyses

Den traditionsrige skovtur for byens pensionister aflyses i 2020 på grund af corona.

Hver forsommer inviterer Brøndby Kommune pensionister med på skovtur. De seneste år har det bl.a. været med deltagelse af borgmesteren og en række kommunalbestyrelsesmedlemmer, herunder også Per Jensen, formand for social- og sundhedsudvalget. Men grundet corona-situationen er ingenting i 2020 helt som det plejer, heller ikke skovturene.

”Vi er kede af, at vi måtte aflyse årets pensionistskovture, og at vi i år ikke kan samles omkring de oplevelser, sådan en tur giver. Men i lyset af den aktuelle corona-situation er det det eneste rigtige at gøre. Vi skal passe på hinanden i denne tid, og det gør vi bedst ved ikke at samles,” siger udvalgsformand Per Jensen.

Pensionistskovturene har været afholdt i mere end 50 år i Brøndby Kommune. Sidste års tur gik til Nykøbing Sjælland, hvor et fælles måltid mad og fællessang som altid var en del af programmet.

”Selvom både vi og borgerne ærger os over ikke at komme afsted, så har jeg kun mødt forståelse over for vores beslutning om at aflyse årets ture. Men det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg håber, at vi kan genoptage vores gode tradition med skovturene igen i 2021. Det glæder jeg mig til,” lyder det fra Per Jensen.
Skrevet af Brøndby Kommune