Dette site bruger cookies

Vi bruger cookies til bl.a. statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookiepolitik.

Se vores cookiepolitik.

22.06.20

Brøndbys vinterbadehus godt undervejs

Der blev holdt rejsegilde mandag den 22. juni 2020 på det nye vinterbadehus, som Brøndby Kommune opfører ved indsejlingen til Brøndby Havn.

Rejsegilde på vinterbadehuset

Der blev tænkt de første tanker om et vinterbadehus i Brøndby tilbage i 2015. Nu er drømmen snart blevet til virkelighed. Mandag den 22. juni 2020 kunne Brøndby Kommune holde rejsegilde på vinterbadehuset, der er placeret ved indsejlingen til Brøndby Havn.

Borgmester Kent Magelund, formand for vinterbaderne i Bifrost, Grete Bille Olesen og arkitekten fra Matters Arkitekter holdt tale til rejsegildet. Alle tre dvælede ved det gode samarbejde og den smukke udsigt fra badehuset.

”Jeg er glad for, at vi fandt den bedste løsning på vores mange snakke om en god placering af et vinterbadehus i Brøndby. Med en placering lige ved indsejlingen til havnen er man både en del af det aktive liv i havnen, samtidig med, at man har lidt privatliv herude. Og ikke mindst har vi her en storslået udsigt ud over vandet,” lød det fra borgmester Kent Magelund.

Borgmesteren takkede arkitekterne for et smukt byggeri, der falder flot ind i omgivelserne og håndværkerne for at gøre arkitekternes vision til virkelighed. Det gode mangeårige samarbejde med Bifrost blev også fremhævet.

”Vinterbadehuset vil også komme til at stå som et flot bevis på et utrolig godt samarbejde mellem os som kommune og borgerne. Vi har været længe undervejs og der har været rig mulighed for, at vi enten kunne tabe modet – eller tabe tålmodigheden med hinanden. Men det har vi ikke. Vi har hele tiden haft et godt og respektfuldt samarbejde. Og vi har hele tiden haft drømmen til fælles om, at det nok skulle lykkes med det vinterbadehus i Brøndby. Det skal I have en stor, oprigtig tak for,” lød det fra borgmesteren til vinterbaderne i Bifrost.

Vinterbadehuset er 110 kvm. og vil indeholde bad og omklædning, sauna, handicaptoilet, opholdsrum med tekøkken og en træterrasse med udendørs bruser, bademole og trappe ned til det kolde gys.

Vinterbadehuset forventes at stå endelig færdig i oktober 2020 til vinterbadesæsonens start.

Skrevet af Brøndby Kommune