Dette site bruger cookies

Vi bruger cookies til bl.a. statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookiepolitik.

Se vores cookiepolitik.

15.06.20

Masser af spændende sommerferieaktiviteter for alle børn og unge

Sommerferien står for døren og igen i år tilbyder Brøndby Kommune en lang række sommerferieaktiviteter for alle børn og unge i Brøndby. Prøv en af ’Sommersjovs’ mange spændende, hyggelige og udfordrende aktiviteter, der naturligvis gennemføres efter alle sundhedsmyndighedernes retningslinjer.

kajak

Årets Sommersjov-hjemmeside ligner næsten sig selv. Men også kun næsten. For det er ingen hemmelighed at corona-situationen har vendt op og ned på mange ting – også Sommersjov.

Men igen i år har Brøndby Ungdomsskole lagt sig i selen for at kunne give alle børn og unge i Brøndby en fantastisk sommerferie med sjove, spændende og hyggelige aktiviteter. Så der har været tryk på i den seneste tid forklarer Syed Aejaz Haider Bukhari, der er formand for Kulturudvalget i Brøndby Kommune.

”Efterhånden som Danmark langsomt åbnede op, begyndte vi naturligvis også at planlægge årets Sommersjov. Så det er meget glædeligt, at vi nu kan tilbyde vores børn og unge en række spændende sommerferieaktiviteter, hvor man både kan få en god oplevelse, lære noget nyt, få en ny fritidsinteresse eller få nye venner”.

Et tilbud til alle fra 1. klasse til 10. klasse
Sommersjov er et tilbud om sommerferieaktiviteter for alle børn og unge i Brøndby Kommune fra 1. klasse til 10. klasse. Sommersjov har både aktiviteter, som man selv kan gå eller cykle til og bus-ture, hvor man besøger lege- og oplevelsessteder længere væk.

”Vi har sløjfet enkelte aktiviteter, på grund af corona-restriktionerne fx vores koloni til Sverige. Men som det ser ud nu, kan resten af vores planlagte aktiviteter afholdes. Og vi tilføjer også løbende nye aktiviteter på hjemmesiden. Det kan være overnatninger, Københavnerture, zombie-run og lignende. Og man kan trygt tilmelde sit barn til Sommersjovs aktiviteter. For vi sørger naturligvis for at overholde alle myndighedernes retningslinjer. Det skal være sjovt og trygt og sikkert for alle børn og voksne”, siger Syed Aejaz Haider Bukhari.

Årets Sommersjov byder på nye spændende ture og aktiviteter, blandet med tidligere års gennemprøvede favoritter. Igen i år stiller kommunens foreninger, klubber og institutioner velvilligt op som samarbejdspartnere.

Masser af sjove aktiviteter 
Er man til benzin og fart kan man komme ud og køre gokart. Der er også bus-ture til Experimentarium, Bakken, Tivoli, BonBon-land og Knuthenborg. Og hvad med et slag tennis eller minigolf? Er man vild med vand eller bare godt kan lide en frisk vandkamp med vennerne, så er Sejlerhuset helt sikkert en oplevelse værd. Eller hvad med en gang riddertræning eller billedkunst i Middelalderlandsbyen? Du kan også opleve livet på en hyggelig lille bondegård lige midt i Brøndby, hvor du kan lære at passe en kanin, en ged, en hest eller en af de mange andre dyr, som er på Dyregården Søholt.

Busturene skal der købes billet til, men de fleste aktiviteter, som bl.a. kommunens foreninger beredvilligt stiller med, er oftest – eller næsten – gratis. Program med alle Sommersjovs tilbud findes på hjemmesiden www.sommersjovbrondby.dk.
Skrevet af Brøndby Kommune