Dette site bruger cookies

Vi bruger cookies til bl.a. statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookiepolitik.

Se vores cookiepolitik.

08.09.20

Ny IT- og digitaliseringschef i Brøndby Kommune

Brøndby Kommune har netop ansat 45-årige Asger Dalfoss Jacobsen som chef for IT- og Digitaliseringsafdelingen.

Asger JacobsenAsger Dalfoss Jacobsen er uddannet cand. scient. i datalogi og offentlige administration. Asger Dalfoss Jacobsen har 15 års erfaring i ledelse af IT- og digitalisering og kommer senest fra en stilling som IT chef i Metroselskabet og Hovedstadens Letbaneselskab.

”Asger Dalfoss Jacobsen får en central rolle i at styrke den digitale indsats i Brøndby Kommune. Med Asger får vi en fagligt stærk chef med stor erfaring fra projektledelse og porteføljestyring og en solid erfaring med ledelse”, siger vicekommunaldirektør Søren Wermuth Larsen.

Asger Dalfoss Jacobsen glæder sig til at tage fat på opgaverne i sin nye stilling:

”Brøndby er en spændende kommune i vækst, som jeg glæder mig til at blive en del af. Jeg glæder mig meget til at fortsætte og udbygge den spændende digitale udvikling i Brøndby Kommune og være med til at sikre, at IT- og digitalisering er et væsentligt omdrejningspunkt, når det handler om at bruge teknologiens muligheder i den kommunale tjeneste”, siger Asger Dalfoss Jacobsen.

På den private front er Asger Dalfoss Jacobsen gift, har to børn og bor på Frederiksberg.

Asger Dalfoss Jacobsen tiltræder som IT- og digitaliseringschef i Brøndby Kommune den 1. oktober 2020.
Skrevet af Brøndby Kommune