Dette site bruger cookies

Vi bruger cookies til bl.a. statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookiepolitik.

Se vores cookiepolitik.

30.09.20

Vi bekæmper coronaen sammen

Smittetallet er højt og derfor har Brøndby Kommune igangsat en række corona-aktiviteter. Hanne og Lars Ole er blandt andet på rundtur sammen med en række kolleger fra Virksomhedsservice for at støtte op om de lokale virksomheders corona-indsats.

Hanne og Lars Ole på virksomhedsbesøg

I denne uge er en række medarbejdere fra Virksomhedsservice og bla. Hanne og Lars Ole fra Sundhedsfremme i Brøndby Kommune på rundtur til lokale virksomheder inden for detailhandlen og restaurationsbranchen.

Det er de for at støtte op om virksomhedernes corona-indsats. Målet er både at stoppe coronasmitten og at gøre det så trygt som muligt at handle ind mv. Og husk stadig kun at handle én person.

I den seneste tid har Brøndby Kommune også haft tæt kontakt med boligselskaberne og vi har været i kontakt med lokale etniske foreninger og trossamfund – hvor vi bl.a. har understreget muligheden for at få hjælp til selvisolering, hvis man er smittet.

De gør alle et stort arbejde for at følge retningslinjerne og der er tænkt grundigt over alle mulige forholdsregler.

Tak for at I holder fast, Brøndby!

Skrevet af Brøndby Kommune