27.10.20

Den fremtidige udvikling af Brøndby Sportsby

Den strategiske udviklingsplan for Sportsbyen viser retningen for den fremtidige udvikling af Brøndby Sportsby.

Sportsbyen

Sportsbyen skal være Brøndbys grønne hjerte – i Hovedstaden, tæt på København, men midt i natur med skov og grønne kiler som nabo. I de kommende år skal Sportsbyen udvikles, så området bliver et grønt sportsanlæg, der omkranser et aktivitetsbånd – kaldet det urbane batteri, omkring med nye byrum, bevægelseslandskaber og en markant forbedret adgang til Sportsbyen. 

Vil du gerne vide mere om den fremtidige udvikling af Brøndby Sportsby? Giv dit besyv med og få svar på dine eventuelle spørgsmål til det digitale borgermøde den 18. november 2020 kl. 17-18.30. 

Mødet sendes live på kommunens Facebook-side, hvor du kan stille spørgsmål. På mødet fortæller Borgmester Kent Max Magelund og forvaltningen mere om forslag til en strategiske udviklingsplan for Sportsbyen.

Forslaget til en strategisk udviklingsplan for Sportsbyen og kommuneplantillæg er i offentlig høring frem til den 23. december 2020. Her kan alle komme med deres input og kommentarer på tf-byplan@brondby.dk eller via den gule "Indsend kommentar"-knap på siden om Forslag til Kommuneplantillæg nr. 4, Sportsbyen og Materielgården

Idéer, forslag og bemærkninger vil blive offentliggjort i forbindelse med den politiske behandling af sagen. I den forbindelse vil personoplysninger blive sløret, dog undtaget navn og adresse(r). Du kan læse mere om, hvordan vi behandler dine oplysninger i Brøndby Kommunes privatlivs- og databeskyttelsespolitik.

 
Skrevet af Planafdelingen