Dialogmøde for Klimaplan for Brøndby

Her på siden kan du læse mere om de grønne idéer og input, som kommunen fik til dialogmødet for Klimaplan for Brøndby.

Sådan gør vi sammen Brøndby grøn

Den 28. april 2022 samlede Brøndby Kommune byens borgere til grønt dialogmøde i Schneeklothhallen.

Mødet var for alle, der ville være med til at bidrage med inputs til hvilke projekter, initiativer og idéer, det kræver at komme i mål med Brøndbys grønne omstilling. Det var også muligt at komme med kommentarer til kommunens klimaplan og til at blive inspireret til, hvad man selv kan gøre for at få en mere grøn hverdag.

Ca. 300 engagerede og idérige borgere mødte op og hørte om Brøndbys grønne planer for at blive en mere klimavenlig kommune, fik inspiration til sin egen grønne hverdag og mødte ligesindede borgere, der også gerne ville gå sammen i fællesskaber om den grønne omstilling. Kommunen blev beriget med en lang række gode, konstruktive og spændende grønne løsninger, som vi har taget med i det videre arbejde med Klimaplan for Brøndby. Der var klimavenlig mad fra det lokale cateringfirma Mauro Kitchen.

Se borgernes grønne idéer fra dialogmødet

Vi har samlet alle input til en bruttoliste med grønne idéer. Alle brugbare idéer vil være at finde i den endelige klimaplan, der lanceres sidst på året 2022.

Bruttoliste med grønne idéer fra dialogmøde

Miljøafdelingen

Teknik- og Miljøforvaltningen