Enghusene

Enghusene er et højt kvalificeret specialtilbud for voksne borgere, der er præget af udviklingshæmning og psykiatriske tillægsdiagnoser. Pædagoger og psykologer samarbejder, samlet omkring indsatsen. Den tværfaglige profil, er med til at sikre en højt kvalificeret og velovervejet indsats.

Bolig

Boligen indrettes efter borgerens ønsker og behov. Borgeren har adgang til eget bad, toilet, vaskemaskine og tørretumbler, derudover har borgeren adgang til egen terrasse.

 

Dagtilbud

Ved at have en integreret dagtilbud i boligen, hvor vi har muligheden for at skærme og tilpasse sanseindtrykkene i samarbejde med den enkelte borger. Dermed tilpasses dagtilbuddet til borgerens aktiviteter og interesser, uden at gå på kompromis med borgerens sikkerhed eller tryghed. Borgeren kan stadig være tilknyttet et eksternt dagtilbud. Dagtilbuddet er med et funktionelt køkken, hvor der er funktionstilpasset støtte ved tilberedningen af måltiderne.

 

Pædagogik

Vi arbejder ud fra et funktionstilpasset og situationsbestemt pædagogik, med borgeren i centrum. Enghusene tilknyttet to interne psykologer, som giver faglig sparring på pædagogernes observationer og er deltager i borgerens hverdag.

 

 

Enghusene er en del af Boligerne på Brøndbyøstervej - Læs mere her

 

Kontaktinformation

Laila Aggergaard

Leder

Direkte tlf: 43 28 33 66

Mobil: 23 11 22 62

Mail: laiga@brondby.dk

Sidst opdateret den 18. juni 2021
Skrevet af Brøndby Kommune