Klimaplan for regn og hav er nu i høring

Fremtidens vejr bliver mere ekstremt, og Brøndby er i særlig risiko for stormflod. Lige nu er kommunens Klimaplan for regn og hav i høring.

Der kommer flere stormfloder – og de bliver kraftigere. Brøndby kommune er udpeget til at være særlig risikoområde, når det gælder stormflod. Derfor har kommunen udarbejdet en plan, der beskriver, hvordan Brøndby bliver klar til klimaforandringerne.

Klimaplan for regn og hav blev behandlet onsdag den 9. december på et møde i kommunalbestyrelsen og er nu i offentlig høring fra 10. december 2020 til 11. juni 2021, hvor alle kan komme med input og kommentarer.

”Vi vil gerne i dialog med både borgere, boligselskaber og virksomheder om at finde de gode løsninger på de klimaforandringer, som vi står overfor. Klimatilpasning er en fælles udfordring, som skal løses i fællesskab, så jeg ser frem til at modtage input og feedback på planen”, siger borgmester Kent Magelund.

Planen er digital og kan læses her: Klimaplan for regn og hav - og du kan skrive dine input direkte i planen ved at bruge knappen ”indsend kommentar”.

Idéer, forslag og bemærkninger vil blive offentliggjort i forbindelse med den politiske behandling af sagen. I den forbindelse vil personoplysninger blive sløret, dog undtaget navn og adresse. Du kan læse mere om, hvordan vi behandler dine oplysninger i Brøndby Kommunes privatlivs- og databeskyttelsespolitik.

 

Kontakt

Teknik- og Miljøforvaltningen

Brøndby Rådhus
Park Allé 160
2605 Brøndby

Tlf. 43 28 28 28

teknik@brondby.dk

Åbningstider

Mandag - onsdag: Kl. 09.00 - 13.00
Torsdag: Kl. 13.00 - 17.30
Fredag: Kl. 09.00 - 12.00

Telefontider

Mandag - onsdag: Kl. 09.00 - 14.30
Torsdag: Kl. 09.00 - 17.30
Fredag: Kl. 09.00 - 12.00

Sidst opdateret den 15. juni 2021
Skrevet af Brøndby Kommune