Høje smittetal i Brøndby Strand - pop up testcenter i Søholthallen

Corona-smitten stiger i hele Brøndby og den er særligt høj i Brøndby Strand. Det betyder, at hele Brøndby nu er i risikozonen for at skulle lukkes ned, hvis vi ikke i fællesskab får bremset den.

Brøndby Kommune og myndighederne har netop indgået et samarbejde for at få smitten ned. Det drejer sig foreløbig om:

  • Pop up testcenter (PCR-test uden tidsbestilling) i Søholthallen, Dyringparken 1, Brøndby Strand, fredag den 7. maj kl. 15.15-21 og lørdag den 8. maj kl. 8-13.30. Du kan også blive testet i Kilden og Brønden. 
  • Test-ambassadører fra sundhedsmyndighederne vil gå rundt i området fra fredag og tale direkte med borgerne og uddele pjecer på flere sprog med en opfordring om at lade sig teste
  • Vi har netop sendt en sms ud til alle borgere med mobilabonnement i Brøndby Strand. Heri opfordrer vi også til, at man blive testet tit, ikke at se andre, hvis man har symptomer, været tæt på en smittet eller selv er smittet. Bemærk at vi kun kan sende sms til borgere med et mobilabonnement.

Du får ikke en automatisk sms hvis:

  • Din mobiltelefon har taletidskort og ikke automatisk er blevet tilmeldt
  • Dit mobilabonnement bliver betalt af fx din arbejdsgiver og er registreret med din arbejdsgivers adresse
  • Du har hemmeligt nummer eller har sagt nej til, at mobilnummeret må opgives i oplysningstjenester som Krak, 118.dk eller andre

Du kan altid til-og afmelde dit mobilnummer i SMS-Service.dk

Kontakt

Kommunikationsteam

Brøndby Rådhus
Park Allé 160
2605 Brøndby

Tlf. 43 28 28 28

kommunikation@brondby.dk

Sidst opdateret den 02. juni 2021
Skrevet af Brøndby Kommune