Ny fagchef for kultur, idræt og fritid i Brøndby Kommune

Anders Voigt Tinning starter som ny fagchef for kultur, idræt og fritid i Brøndby Kommune den 1. november 2021.

Anders er 39 år. Han er stærkt forankret i idræt og offentlig forvaltning.

Anders er cand.scient. i idræt og sundhed og har dertil en HD i Organisation og Ledelse. Han kommer fra en stilling i Team Danmark som konsulent, faglig leder og medlem af direktionen. Han har også erfaring fra Københavns Kommune og Kulturministeriet med udvikling af idræts- og fritidspolitik på kommune- og statsligt plan.

Anders bor i Værløse sammen med sin kone og deres to drenge på henholdsvis 3 og 5 år. Han er aktiv motionist og tager del i det lokale foreningsliv i Værløse.

“Vi glæder os rigtig meget til at få Anders Voigt Tinning med på holdet, som skal indfri de ambitiøse målsætninger i strategien Brøndby 2030 og samarbejdet med DIF og DGI om Bevæg dig for Livet. Anders har med sine kompetencer og store netværk stærke forudsætninger for at løfte denne opgave sammen med vores dygtige medarbejdere og i samarbejde med foreningslivet mv.”, siger Bente Skovgaard Kristensen, Direktør i Børne-, Kultur- og Idrætsforvaltningen.

”Jeg glæder mig meget til at komme i gang i Brøndby Kommune og til at komme rundt og møde de mange aktører, der skaber rammerne for et aktivt kultur-, idræts- og fritidsliv. Det bliver utrolig spændende at arbejde med virkeliggørelsen af strategien Brøndby 2030 sammen med medarbejdere, lederkollegaer, foreninger og øvrige samarbejdspartnere. Vi skal have endnu flere med i de lokale fællesskaber, for fællesskabet er et stærkt fundament for den enkeltes trivsel og udvikling,” siger Anders Voigt Tinning.

Anders Voigt Tinning afløser Søren Hamberg, som går på pension den 1. oktober.

Anders Tinning

1. november 2021 starter Anders Tinning som ny fagchef for kultur, idræt og fritid i Brøndby Kommune.

Sidst opdateret den 27. september 2021
Skrevet af Brøndby Kommune