Succesfuld stafetdebut satte fokus på Brøndbys foreninger

Brøndby har holdt sin første Fællesskabsstafet, hvor en depeche over fire dage gik fra hånd til hånd i 30 af Brøndbys foreninger.

Der er en stort og bredt udvalg af foreninger og fællesskaber i Brøndby. Og for at hylde de mange frivillige, der er rygraden i de mange lokale aktiviteter, afviklede Brøndby Kommune sin første Fællesskabsstafet i uge 38.

Her sendte borgmester Kent Magelund en fysisk depeche i omløb, som i løbet af de næste fire dage skiftede hænder mange gange og kom rundt til i alt 30 foreninger og fællesskaber.

Foran Brøndbyvester Mølle overrakte borgmesteren stafetten til Møllelauget Melormene og i løbet af stafettens første dag nåede den bl.a. også i hænderne på gågruppen Gå-Buddies og kom forbi Mænds Mødested, Brøndby Kunstforening og Brøndby Skakklub.

”Jeg vil gerne have lov til at takke jer, fordi I med fællesskabsstafetten er med til at sætte ekstra spot på genåbningen af Brøndbys mange gode tilbud om fællesskaber og foreningsliv. I er jo med til at synliggøre mangfoldigheden af tilbud og på den måde invitere endnu flere med i fællesskaberne. Det, at I vælger at omsætte jeres personlige overskud til en indsats, der rækker ud over jer selv og gør en forskel for Brøndbys borgere er ikke bare flot. Jeg er simpelthen næsegrus af beundring for, at vi i en lille kommune som Brøndby har så mange ildsjæle. Så mange engagerede mennesker. Det, I gør, er simpelthen et uerstatteligt supplement til det, vi som kommune kan tilbyde. Og så har I det oven i købet sjovt med det. Det er da fantastisk!”, sagde borgmesteren i sin åbningstale til de fremmødte ved Brøndbyvester Mølle.


Stafettens tur rundt til de mange lokale foreninger blev markeret med en festlig slutning i Kulturhuset Brønden, hvor over 100 frivillige fra byens sociale foreninger var samlet og blev takket for deres frivillige engagement.

Sidst opdateret den 04. oktober 2021
Skrevet af Brøndby Kommune