Årets talenter og ildsjæle fejret til coronavenlig prisuddeling

Brøndby Kommune har netop kåret idrætspræstationer og frivillige ildsjæle for 2020 på rådhuset. Natteravnene i Brøndby vandt Frivilligprisen 2020 og årets kulturpris gik til Kings and Queens of Denmark.

Normalt sker den årlige fejring af Brøndbys folkeoplysende foreninger, sociale foreninger og frivillige ildsjæle til en stor foreningsfest med underholdning og prisuddeling.

Grundet corona-situationen blev årets prisuddeling afholdt på rådhuset under mindre og coronavenlige forhold i kommunalbestyrelsessalen umiddelbart inden, lokalpolitikerne gik til kommunalbestyrelsesmøde den 8. december 2021.

”Kommunalbestyrelsen og jeg ønsker at takke alle jer frivillige for jeres omstillingsparathed, samfundssind og indsats, især her under corona-pandemien. Tusind tak! Vi ved godt, at det har været og er en hård og udfordrende tid at være frivillig i,” sagde borgmester Kent Magelund i sin velkomst til Brøndbys frivillige, der i særdeleshed har haft svære vilkår under coronaen.

Priser til frivillige ildsjæle
Herefter uddelte borgmester Kent Max Magelund prisen for Årets Initiativ 2020 til BSI Fodbold Camps, Karna Kongslev fra Idræt, Motion og Samvær i Brøndby vandt Årets Idrætsleder 2020 og Helle Kristensen fra Kiowa-Ringebæk gruppen – Brøndby Stand Spejderne, DDS fik prisen som Årets Ungdomsleder 2020. Natteravnene i Brøndby vandt Frivilligprisen 2020 og Kings and Queens of Denmark blev tildelt Kulturprisen 2020.

Idrætspræstationer hædret
Også årets idrætspræstationer i 2020 blev hædret. Her var der hæder til Freja Hansen, Catrine Hovgesen og Allan Olsen fra Brøndby Kajakklub for deres DM guldmedaljer. Sofia Bisgaard og Cecilie Køllner Olsen fra Brøndby Volleyball Klub fik anerkendelse for Danmarksmesterskabet i Beachvolley i 2020 og 1. holdet fra Svanholm Cricketklub blev hædret, da de i 2020 blev danske mestre for fjerde gang siden 2015.

”Stort tillykke til alle prisvindere og nominerede og tak for jeres indsats uanset om I er frivillige, formænd, ansatte eller idrætsudøvere. I bidrager alle til Brøndby Kommunes vision om at skabe stærkere, sundere og mere bæredygtige fællesskaber i Brøndby,” lød det afslutningsvist fra borgmester Kent Magelund.

Læs mere om alle de nominerede til priserne. 

Se prisuddelingen fra onsdag den 8. december 2021 på vores web-tv.

Læs mere om idrætsudøverne og deres præstationer her.

Vinder af årets kulturpris 2020

Foto: Jack Eriksen og Mikkel Hedegreen fra Kings and Queens of Denmark fik årets kulturpris.

Sidst opdateret den 10. december 2021
Skrevet af Brøndby Kommune