Brøndby Kommune tilbyder gratis online kursus for mental sundhed

Alle borgere i Brøndby får nu gratis adgang til Åben og Rolig Online, som har dokumenteret effekt på at sænke stress og højne livsglæden. Forskeren bag kurset går live på Brøndby Kommunes Facebook-side og fortæller om, hvordan man kan bruge metoden.

Hvis man gerne vil stresse mindre og give livsglæden mere plads, så er der god hjælp at hente i Åben og Rolig Online, som er et online kursus, alle borgere i Brøndby kan klikke sig ind på kvit og frit.

Her får man 20 små kursusgange med meditationer, værktøjer og viden, og mange oplever lavere grader af stress, forøget energiniveau og højere livskvalitet, når de har taget kurset.

Christian Gaden Jensen er Ph.d. og adm. direktør i Fonden Mental Sundhed og har udviklet Åben og Rolig-metoden.

Han går live på Brøndby Kommunes Facebook-side tirsdag den 11. januar 2022 kl. 19. Her kan man høre, hvad Åben og Rolig-metoden er, og hvordan man kan bruge den.

”Jeg synes, det er fantastisk, at Brøndby Kommune tilbyder alle deres borgere at kunne få nytte af Åben og Rolig-modellen, som vi har arbejdet med i 10 år og med gode resultater på mental sundhed og livskvalitet. Når jeg går live på kommunens Facebook-side, glæder jeg mig til at fortælle meget mere om metoden og give masser af tips til at komme godt i gang. Jeg svarer selvfølgelig gerne på spørgsmål undervejs,” siger Christian Gaden Jensen.

Kurset tages, når det passer en, på computer, telefon eller tablet. Man bestemmer selv om man tager hele sessioner eller dykker ned i enkelte øvelser og værktøjer.


Adgang til kurset foregår på kursus.åbenogrolig.dk. Man skal oplyse en licensnøgle for at få adgang, den er Rolig-brønd for Brøndby-borgere.

Foto: Christian Gaden Jensen, Ph.d. og adm. direktør i Fonden Mental Sundhed

Sidst opdateret den 22. december 2021
Skrevet af Brøndby Kommune