Michel, Kim og alle deres kolleger gør forårsrent i Brøndby

30 mand fra kommunens Materielgård er i de næste 14 dage i fuld gang med den store forårsrengøring, hvor Brøndby helt bogstaveligt får en ordentlig overhaling.

Traditionen tro er der ekstra mange ’orange’ mænd rundt om på Brøndbys gader og stræder de to næste uger. Det er nemlig blevet tid til den årlige forårsrengøring i Brøndby.

Her bliver byen gjort pæn og ren og alle medarbejdere fra kommunes Materielgård er på gaden.

For selvom renholdelsesstandarden generelt er høj, er der behov for at komme ordentlig i bund nu hvor foråret er kommet til Brøndby.

Der bliver gjort forårsrent i uge 13 og 14 fra mandag den 28. marts til fredag den 8. april.

Forårsrengøringen begynder i Brøndbyøster og Brøndby Strand mandag den 28. marts mens man starter en uge senere – nemlig mandag den 4. april – i Brøndbyvester.

Materielgårdens medarbejdere sørger for at feje på alle offentlige veje, stier og fortove. De sørger for at busstoppesteder og bænke bliver rengjort, at der bliver fejet ved vejbump, i vejkryds og tunneller ligesom de vasker graffiti af skilte, standere, tunneller og kommunale bygninger. Andre igen sørger for at kommunens bede og buske blive renset for affald og større grene.

FOTO: Det blevet tid til den årlige forårsrengøring af Brøndby. Mandag den 28. marts rykker Michel og Kim og alle deres kolleger fra Materielgården ud for at give byen en ordentlig overhaling.

Kontakt

Kommunikationsteam

Brøndby Rådhus
Park Allé 160
2605 Brøndby

Tlf. 43 28 28 28

kommunikation@brondby.dk

Sidst opdateret den 28. marts 2022
Skrevet af Brøndby Kommune