Fem fællesspisninger mod ensomhed i Brøndby

Fra den 25.-28. april 2022 slås dørene op til fem fællesspisninger forskellige steder i Brøndby under overskriften ”Danmark spiser sammen”. Målet er, at kommunens borgere kommer ud og møder nye mennesker og dermed bekæmper ensomheden.

Menuen står på lækker mad og fællesskab, når Brøndby for femte gang afvikler ”Danmark spiser sammen” fra den 25.-29. april 2022.

I år har Brøndby Kommune og Ældre Sagen udvidet samarbejdet og har Nygårdskirken med som ny part i projektet.

Dermed inviteres interesserede til spisning i hhv. Brøndby Strand Kirke, Nygårdskirken, Café 13 og pensionisthuset Stranden og pensionisthuset Møllen i slutningen af april.

“Sidste gang var fællesspisningerne rigtig hyggelige. Jeg mødte mange nye mennesker. Jeg håber, at endnu flere vil tage imod tilbuddet og måske endda invitere en ven eller nabo med. De gode fællesskaber med plads til alle er vigtige for Brøndby. Det er en del af vores DNA. Derfor skal der også lyde en opfordring til alle i Brøndby om at række ud til nogen, man ikke har set længe og måske invitere dem på middag, eller bare kage i uge 17, hvor “Danmark spiser sammen”. Man behøver ikke nødvendigvis være med til fællesspisningerne, men kan også arrangere kaffehygge i ens opgang, invitere kollegaerne på kage eller spise en middag med naboen,” lyder det fra Maja Højgaard, formand for Social- og Sundhedsudvalget, Brøndby Kommune.

Det er gratis at deltage i fællesspisningerne, men kræver tilmelding, www.danmarkspisersammen.dk.

Sidst opdateret den 26. april 2022
Skrevet af Brøndby Kommune