Ny fagchef for Børn, Unge og Familie

Lars-Bo Hansen tiltræder som ny fagchef for Børne- og Familieområdet i Brøndby Kommune og starter 1. juni 2022.

Lars-Bo Hansen afløser Dan Theolander Holmgreen, som har fået en ny stilling.

Lars-Bo er 52 år og kommer fra en stilling som teamleder i Center for Børn og Unge i Næstved Kommune. Han har en baggrund som socialpædagog og mere end 25 års erfaring fra socialområdet, herunder mere end 14 års ledelseserfaring på det specialiserede børneområde.

"Jeg glæder mig rigtigt meget til at påtage mig opgaven og ansvaret for det specialiserede børneområde i Brøndby kommune. Jeg ser frem til sammen med lederne, personalet og kollegaer på tværs, at sikre stabil drift og udvikling til gavn for Brøndbys Børn, Unge og familier. Vi løser en vigtige opgave på det specialiserede område, det kræver at vi kan tænke i helhed og på sigt sikre at flest mulige børn og unge får deres udvikling og støtte i det almene område" siger Lars-Bo Hansen.

Direktør for Børne-, Kultur- og Idrætsforvaltningen, Bente Skovgaard Kristensen, ser frem til at byde Lars-Bo velkommen i chefgruppen:

Med Lars-Bo får vi en erfaren leder, som kan bidrage med høj socialfaglig kvalitet og helhedstænkning i videreudviklingen af vores specialiserede børneområde. Målsætningerne i Strategi Brøndby 2030 kræver, at vi løfter bredt på børne- og ungeområdet og heriblandt undersøger, hvordan vi fremover bedre kan udnytte de ressourcer vi har, i en tid hvor vi oplever stigende udgifter på det specialiserede børneområde. Jeg glæder mig til samarbejdet med Lars-Bo, og vores medarbejdere får en kompetent leder, som har blik for både drift, udvikling og den strategisk planlægning af fagområdet.”

Børne-, unge- og familieområdet omfatter myndighedsfunktionen samt de udførende enheder Unge- og Familieteamet, Døgninstitutionen Dyringparken og Weekendkolonien.

 

 

 

 

Kontakt

Børne-, Kultur- og Idrætsforvaltningen

Brøndby Rådhus
Park Allé 160
2605 Brøndby

Tlf. 43 28 28 28

born@brondby.dk

Åbningstider

Mandag - onsdag: Kl. 09.00 - 13.00
Torsdag: Kl. 13.00 - 17.30
Fredag: Kl. 09.00 - 12.00

Telefontider

Mandag - onsdag: Kl. 09.00 - 14.30
Torsdag: Kl. 13.00 - 17.30
Fredag: Kl. 09.00 - 12.00

Undgå lang ventetid i telefonen 

Sidst opdateret den 05. maj 2022
Skrevet af Brøndby Kommune