Cecilie Engell ny direktør for Social- og Sundhedsforvaltningen i Brøndby

Brøndby Kommunes nye direktør tiltræder den 1. august 2022, og kommer fra en stilling som borgercenterchef i Københavns Kommune.

Cecilie Engell tiltræder som direktør for Social- og Sundhedsforvaltningen i Brøndby Kommune den 1. august 2022. Cecilie Engell har omfattende ledererfaring fra det kommunale.

Cecilie Engell kommer senest fra en stilling som borgercenterchef i Københavns Kommune. Før det bestred hun posten som centerchef på børne-, handicap- og psykiatriområdet i Herlev Kommune.

“Jeg glæder mig utroligt meget til at blive en del af holdet i Brøndby, som er en kommune, jeg kender for den gode relation mellem politikere og forvaltning. Ambitionerne for kommunen, som de kommer til udtryk i 2030-strategien glæder jeg mig til at være med til at indfri med fokus på den tværgående indsats til glæde for kommunens borgere,” siger Cecilie Engell.

52-årige Cecilie Engell er uddannet cand.scient.soc. og har en masteruddannelse i offentlig ledelse.

”Det var et enigt ansættelsesudvalg, der pegede på Cecilie Engell som ny direktør for social- og sundhedsområdet i Brøndby Kommune. Med Cecilie får vi ikke bare en erfaren leder, der er rigtig godt bevandret i at navigere i en politisk styret organisation. Vi får også en direktør, der kan tænke nyt og kreativt omkring de udfordringer, vi står overfor på de vigtige velfærdsområder, hun får ansvaret for. Vi glæder os meget til at få Cecilie Engell med på holdet,” siger kommunaldirektør Peter Kjærsgaard Pedersen.

Privat bor Cecilie Engell i Roskilde med mand og to hjemmeboende børn ud af en flok på fire.

Ny direktør i Brøndby Kommune

Cecilie Engell tiltræder som direktør for Social- og Sundhedsforvaltningen i Brøndby Kommune den 1. august 2022.

Kontakt

Kommunikationsteam

Brøndby Rådhus
Park Allé 160
2605 Brøndby

Tlf. 43 28 28 28

kommunikation@brondby.dk

Sidst opdateret den 27. juni 2022
Skrevet af Brøndby Kommune