Kommunalvalg 2021

Hvert fjerde år er der kommunalvalg, hvor borgerne vælger de 19 medlemmer til kommunalbestyrelsen i Brøndby Kommune. Næste kommunalvalg er den 16. november 2021.

Der er kommunalvalg den 16. november 2021. Når vi kommer lidt tættere på valget, samler vi alt den praktiske information om valget her på siden.

Når du stemmer, får du indflydelse på de beslutninger, der træffes i Brøndby Kommune. Du kan også få indflydelse ved selv at stille op til kommunalvalget. Alle, der har stemmeret til kommunalvalget, kan i udgangspunktet stille op. Det vil sige, at du skal være fyldt 18 år på valgdagen og bo i Brøndby.

Hvis du ønsker at stille op til kommunalvalget

Hvis du ønsker at få indflydelse på forholdene i Brøndby Kommune, kan du stille op til kommunalbestyrelsen og blive en af de 19 medlemmer, der vælges den 16. november 2021.

Sådan stiller du op til kommunalvalget
Filmklipper

VI SENDER LIVE, når politikerne træffer beslutninger

Se møderne i kommunalbestyrelsen én gang om måneden. Passer det dig ikke at se det live, så kan du gense mødet – eller enkelte punkter – når du har tid.

Se kommunalbestyrelsesmøderne her
Foto af kommunalbestyrelsessalen

Brøndby Kommunalbestyrelse

Kommunalbestyrelsen består af 19 medlemmer, som er valgt af Brøndbys borgere til at træffe politiske beslutninger og lede kommunen.

Læs mere om de politisk valgte

Kontakt

Staben for Politik, Jura og Kommunikation

Brøndby Rådhus
Park Allé 160
2605 Brøndby

Tlf. 43 28 28 28

staben@brondby.dk

Sidst opdateret den 02. juli 2021
Skrevet af Brøndby Kommune